• facebook
  • youtube
  • mail

ОСТВАРЕНО 3. МЕСТО И ПОХВАЛА НА УЧЕШЋУ У КОНКУРСИМА!!!

📖✒️🏆 Дечији савез града Врања у сарадњи са Дечјим савезом општине Рашка и Клубом Младих Уметника “54” поводом новогодишњих празника расписао је традиционални међународни литерарни и ликовни конкурс под називом “Новогодишња чаролија”. Дописом Комисије обавештени смо о успеху наше учеснице, Анастасије- Ање Емић, ученице В разреда, која је освојила 3. место!!!👏👏
Она је написала изузетно креативан прозни рад на тему “Новогодишња ноћ у нама буди чаробну моћ” који можете прочитати у прилогу објаве.
📖✒️🏆 Истовремено је и наша ученица VIII разреда, Ања Сендијар, добила похвалу 🥳 литерарним учешћем на другом конкурсу Народне библиотеке “Детко Петров” из Димитровграда. Народна библиотека је објавила да ће све учеснике конкурса “Новогодишња прича” наградити књигом са истоименим насловом у којој се налази насликана или написана прича учесника.
📖✒️🏆 Овом приликом честитамо нашим ученицама, Анастасији и Ањи, и желимо им још много успеха у литерарном стваралаштву!!! 🏆
📖✒️🏆 Колектив наше школе имао је част и привилегију да у претходних шест година има за свог колегу и наставника српског језика и књижевности, Јовану Жарковић, која је својим радом и многобројним оствареним резултатима у области своје професије допринела на промоцији и угледу наше школе. Тако су је симболично и овог последњег радног дана у нашој установи дочекале сјајне вести о овом литерарном успеху наших ученица где је заједно са колегама поделила своје неизмерно задовољство и срећу. Опроштај нам је тешко пао, али знамо да јој је боравак у нашем месту био пријатан и незабораван. Надамо се поновном сусрету и дружењу и од срца јој желимо много среће и успеха на новом радном месту, на сваком животном кораку и у свим будућим настојањима. Живела!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *