• facebook
  • youtube
  • mail

ПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ – ФАНТАСТИЧНИ РЕЗУЛТАТИ!!!

⚙️🔩Такмичење је одржано у петак 3. марта у ОШ “Свети Сава” у Плавни. Такмичењу је присуствовало 30 ученика од В- VIII разреда из свих школа у општини. Ученици су након теста знања и паузе имали практичан задатак- израда модела/ макета на основу техничког цртежа.
⚙️🔩 Нашу школу је представљало четворо ученика: Милана Вучковић, ученица В разреда, Лазар Беатовић ученик ВИИ разреда и двојица матураната, Дамир Шуша и Лазар Перичевић. А резултати су следећи:
1. ДАМИР ШУША- 1.МЕСТО И ПЛАСМАН НА ОКРУЖНО
2. ЛАЗАР ПЕРИЧЕВИЋ – 3. МЕСТО без пласмана
3. ЛАЗАР БЕАТОВИЋ- 3. МЕСТО без пласмана
🥳🥳🥳
Дамир је и претходне школске године такође освојио 1. место и пласман за виши ниво такмичења, Лазар Перичевић је овога пута имао довољан број поена за пласман, али како по пропозицијама иду најбољих троје није нажалост успео да се пласира. Лазар Беатовић је на практичном раду освојио максималних 50 поена, Милана такође скоро исто за своју корпицу 48/50, али су нажалост обоје слабије урадили тест.
⚙️🔩 Наставница ТИТ, Марија Стефановић, је поносна на своје учеснике-своје хероје, и ми им овога пута свима честитамо, а Дамиру поседно желимо много среће 7. априла на окружном такмичењу.
⚙️🔩 Хвала организатору ОШ “Свети Сава” који нас увек дочекају у правој домаћинској атмосфери и нашим ученицима приреде леп боравак и паузу уз слатка и слана пецива🥐🥐🥐, обилазак теретане, коришћење информатичког кабинета и слично!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *