• facebook
  • youtube
  • mail

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ- 10. и 11.мај 2024. одржано у Алфа БК Универзитету, на Новом Београду.
⚙️🔩🗜️Организованим превозом Туристичке агенције “АТИЋ-ТОУРС” нашим такмичарима и њиховим менторима, као и осталим представницима јужнобачког округа, омогућено је учешће на републичком нивоу такмичења и боравак у Хотелу Србија. Учесници су се такмичили у моделарским дисциплинама и практичном израдом модела по задатку. Нашу општину представила су двојица матураната: наш ученик Дамир Шуша из Б.Н.Села и Владимир Боршош из Селенче.
⚙️🔩🗜️Заједно са својим наставницима, Маријом Стефановић и Носал Данијелом, наши такмичари су, осим свог дела обавезе у теоријском и практичном делу задатка, имали прилику да у оба дана слободно време проведу вожњом градским превозом, шетњом поред Саве и Дунава, обиласком највише зграде Куле и Палате Србије.
⚙️🔩🗜️Наш ученик, Дамир Шуша, није имао среће да на листи коначних резултата уђе у проценат награђених ученика, али је зато Владимир Боршош освојио сјајну трећу награду на овом највишем нивоу такмичења. Честитамо Владимиру и његовом наставнику Данијелу, наравно и нашем Дамиру и наставници Марији, који су заслуженим трудом стекли учешће на републичком нивоу!!! 🍀🥰💪

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *